Guinot Hydra Peeling is een huidvernieuwende behandeling – en een alternatief voor cosmetische ingrepen. Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld: HYDRA PEELING. Speciaal om:

• tekenen van veroudering te verminderen

• je teint te verbeteren en

• donkere vlekken te verminderen.

Al na één behandeling heb je al een zichtbaar resultaat.

Guinot Hydra Peeling

Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten. Afhankelijk van je schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van je huid bepalen we welke variant voor jou het beste resultaat gaat opleveren.

• Hydra Peeling PH: exfolieert je huid intens om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en je teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid.

• Hydra Peeling Hydrabrasion: bevrijdt je huid van dode cellen op het huidoppervlak en herstelt de uitstraling. Deze behandeling is met name geschikt voor de gevoelige huid.

Na de exfoliërende fase, volgt een massage om je huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet,

De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, dat je huid kalmeert en voedt.

Direct resultaat al na één behandeling

In minder dan een uur  ziet je huid er ‘als nieuw’ uit: je teint is stralend en glanzend, bruine vlekjes zijn verminderd en je gezicht heeft een uitgeruste, jeugdige uitstraling.