Elektrisch ontharen pijnloos met de Apilus snelste apparaat dat er is.

Harsen/waxing ?Wilt u een nabehandeling met de Photonlife Laser? Voor Langer resultaat.

Blonde, grijze , rode haren kunnen echt niet definitief verdwijnen met Laser of IPL! Laat u niets wijsmaken!

IPL Laser haarreductie:                                   Krachtige IPL Gem. Ontharing FDA goedgekeurd en snel!

Definitief ontharen: 

Maak een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen. 

Scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes behoren tot het verleden met een nieuwe ontharingsmethode: het Apilus systeem. 

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een onthaarcomputer Apilus Junior Plus.

Hoe werkt de behandeling met de Apilus? Evenals bij de "bekende" electrisch ontharingstechnieken, wordt het haartje, door middel van een heel dun naaldje en stroom, verwijderd uit de haarwortel.  Als het haartje is verwijderd kan het haarzakje worden nabehandeld zodat de nagroei wordt vertraagd of zelfs gestopt.

De instelling van de onthaarcomputer word persoonlijk, op de gevoeligheid van de klant ingesteld.  

Door gebruik te maken van een computergestuurd programma, onderscheid de Apilus® Junior Plus zich van andere ontharingssystemen. Dankzij zijn 8 verschillende instellingen, stelt het de specialiste in staat op elke plaats van het lichaam comfortabel en snel te ontharen.

Apilus® Junior Plus. bied tevens de mogelijkheid om vooraf een tolerantie-test te doen (pijngrens zoeken). De tijd van de onthaarsessie wordt op het systeem aangegeven evenals de hoeveelheid verwijderde haren.

Het Apilus Junior apparaat werkt met twee stroomsoorten, de hoogfrequente stroom en de gelijkstroom. Zij kunnen separaat en samen gebruikt worden. Met behulp van een dun steriel wegwerpnaaldje wordt er bij huidoneffenheden op de huid gewerkt en in geval van elektrisch ontharen wordt er in de huid, in het haarzakje, een kleine en korte hoeveelheid energie gegeven. Het Apilus Junior apparaat wordt voor de volgende toepassingen ingezet: 

- Ongewenste haargroei / overbeharing

- Fibromen (steelwratten)

- Bindweefselwoekeringen

- Pigmentvlekken

- Couperose

- Cherry angioma (bloedblaartjes)

- Spidernaevi- Millia (gerstekorrels)

- Xantelasma (licht verheven gele bultjes rondom de ogen)

Voor de behandelingen met het Apilus Junior apparaat geldt: per blok van 20 minuten €40.

Mogelijk vergoeding via uw aanvullende Zorgverzekering.

 

 

Elektrische epilatie

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd van overbeharing of ongewenste haargroei af te komen. Voor behandeling kan de ontharingsspecialiste na analyse kiezen uit:

- Diathermie: coaguleren van epitheelweefsel door middel van wisselstroom (HF)

- Blend: loogvorming door middel van ontleding van zout en water met behulp van gelijkstroom en wisselstroom 

-Elektrische coagulatie:

 wordt toegepast bij het behandelen van de bovengenoemde huidoneffenheden. Er wordt gebruik gemaakt van wisselstroom met behulp van een speciaal hiervoor bedoeld naaldje. 

 

IPL met Gem.technologie met de medisch FDA goedgekeurde Chrystal 512 van ACTIVE 

PRIJZEN IPL LASER ONTHAREN 6-10 behandelingen nodig😅

 

Alleen vrouwen:

Bovenlip €50

Bovenlip en kin €75

Bovenlip, kin, kaak €95

Tussen wenkbrauwen €45

Oksels €65

Onderbuik €70

Bikinilijn medium €80

Bikinilijn small of geheel voorkant €115

Bilnaad €45 Hele billen €85

Onderbenen €115

Bovenbenen €110

Hele benen €195

Onderarmen €95

Hele armen €125

tenen of handen incl.handrug/ voet €55

Intake gratis, na foto’s zelf scheren voor de afspraak en geen make-up graag. Anders berekenen we extra kosten.

In een keer 3 behandelingen betalen= 10% korting.

IPL ONTHARING

IPL van Cinque Zero van de Italiaanse fabriek APG is een snelle, gemakkelijke en pijnloze behandeling voor het verwijderen van ongewenste beharing van het gezicht en lichaam. Door het innovatieve koelsysteem is er een sterke reductie van de irritatie voor een aangename behandeling. In onze salon stellen wij een persoonlijk programma voor u samen zodat de beste resultaten kunnen worden bereikt.

IPL staat namelijk voor Intense Pulsed Light dat werkt op verschillende imperfecties. Cinque Zero werkt op een snelle, veilige en effectieve manier om ongewenste beharing te verwijderen en huidproblemen te behandelen. Door de innovatieve technieken van Cinque Zero is er een sterke reductie van de behandeltijd met een optimaal behandelresultaat.

Dit apparaat wordt ook ingezet voor Behandelingen van huidproblemen:

 

Hyperpigmentatie
Om de cellulaire activiteit van melanocyten en hyperpigmentatie te stabiliseren. De lichtenergie versnelt de cel vernieuwing en heeft een aanspannend effect op de oppervlakkige rimpels.

 

Onzuivere huid
Om de huid zichtbaar mooier en egaler te maken met een gewenst mat effect. De specifieke golflengte normaliseert de talgproductie door de optimale balans te herstellen.

 

Couperose
Verhoogt de vitaliteit van de weefsels om zo de huid nog mooier te maken. Versterkt de kleine oppervlakkige haarvaten, typerend voor de reactieve huid terwijl gelijktijdig imperfecties die bij de gevoelige huid horen verminderd worden.

 

Anti-aging
Om de tekenen van de tijd te bestrijden en een huid te krijgend ie stralender, steviger en jeugdig is De lichtenergie dringt geheel in de huid van het gezicht, de hals en het decolleté in om rimpels te verminderen.