Sothys- Paris 

 

 

De dynamiek van het Huis Sothys is gebaseerd op haar vermogen om trouw te blijven aan zichzelf en tegelijkertijd nieuwe oplossingen te bieden in de veranderende wereld van schoonheid. In al onze innovaties streven we het idee na van verantwoorde schoonheid, met respect voor de huid en het milieu.

 

Sothys was de naam die de oude Egyptenaren gaven aan een ster van verblindende helderheid; het verscheen aan de inwoners van het land van de Farao's als het hoogste juweel. De mensen waren gefascineerd door zijn helderheid en schoonheid. Op een hemelnacht ontmoette Saturnus de jonge ster Sothys; zelfs Venus had nog nooit zo'n schoonheid laten zien. De ontmoeting was bliksemsnel en een vurige passie doorkliefde Saturnus' hart en verstoorde het regelmatige ritme van de levens van de sterren. Venus kon het niet verdragen dat haar schoonheid in twijfel werd getrokken, nam wraak en dreef Sothys de nacht in: ze werd uit de hemel geslingerd en verdween. Het geschreeuw van Saturnus hield veertig dagen en veertig nachten aan en overspoelde de Aarde. Eeuwenlang wist de wereld niets meer van Sothys, tot op een dag... Sothys terugkeerde om haar geheim aan de Aarde toe te vertrouwen: ze wijdde zich aan vrouwen om hun schoonheid en geluk te bewaren. Ter ere van haar maakten de Mensen een godin van haar.

 

FRANSE UITMUNTENDHEID.

Sothys vertegenwoordigt de Franse uitmuntendheid in spa en instituutbehandelingen.

Kiezen voor Sothys betekent kiezen voor een veelzijdige huidverzorgingservaring die onberispelijke technische expertise combineert met een echte zintuiglijke ervaring. De dynamiek van het Huis Sothys is gebaseerd op het vermogen om trouw te blijven aan zichzelf en tegelijkertijd nieuwe oplossingen te bieden in de veranderende wereld van schoonheid. In al onze innovaties streven we het idee na van verantwoorde schoonheid, met respect voor de huid en het milieu. Sothys is een exclusief professionele aanpak in 120 landen, beoefend door schoonheidsspecialisten die hoog opgeleid zijn in het merk.

 

Les Jardins Sothys™ in Auriac in Corrèze, een sterk symbool dat het respect van het merk voor de natuur uitdrukt, zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie en een garantie voor de inzet van het bedrijf voor duurzame ontwikkeling.

NATUUR, KUNST EN SCHOONHEID...

Een nieuwe manier om naar de natuur te kijken, een inspiratie voor schoonheid.
Les Jardins Sothys™, opgericht in 2007, zijn een beschermde plantentuin in Auriac, in de Corrèze, vlakbij de Cantal in een beschermd Natura 2000-gebied. Les Jardins Sothys™, gelegen in het geboortegrond van de familie Mas, versterken de plantenwereld;


De filosofie van Sothys is gewijd aan schoonheid, cosmetica en welzijn. De tuinen zijn zowel sfeervol als intiem, bieden verschillende sferen en nodigen je uit voor een zintuiglijke pauze, een unieke ervaring die natuur, schoonheid en cultuur combineert. Terwijl je jezelf erin verliest, ervaar je harmonie, sereniteit en rust.
Ze omvatten een botanische tuin (4 hectare in het hart van een 26 hectare groot bospark), een gastronomisch restaurant en een boetiek.
Deze uitzonderlijke plek trekt nu meer dan 12.000 bezoekers per jaar.