Sothys Instituut behandelingen

 

De kunst van de zorg.

Sinds 1946 vertegenwoordigt Sothys de Franse uitmuntendheid in spa en instituutbehandelingen.

 

HET SYNERGETISCHE PROGRAMMA instituut salonbehandelingen en |thuisverzorging.

 
Een veelzijdige behandelingservaring...
 
Bij Sothys staan we voor een echte "instituut- en kuurcultuur" als exclusieve plek voor behandelingsrituelen. Onze unieke protocollen combineren zintuiglijkheid, doeltreffendheid en een persoonlijke benadering van de behandeling, waardoor elke afspraak een moment van welzijn wordt voor lichaam en geest. Een kunst die het verschil maakt.

De doeltreffendheid van de Sothys behandelingen is gebaseerd op het complementaire karakter van zeer geavanceerde behandelingen in de cabine en dagelijkse thuisverzorging om het effect te verlengen.

Een precieze schoonheidsdiagnose voor een op maat gemaakt schoonheidsrecept.

Als uitvinder van de eerste Lifting Treatment in 1968, vernieuwt Sothys regelmatig zijn protocollen in de cabine om innovatieve actieve ingrediënten en technieken aan te bieden en precies in te spelen op de behoeften van elke klant via zijn Intensieve Gezichtsbehandelingen, Cosmeceutical Behandelingen en Signature Behandelingen.
 

Een overzicht van de meest geboekte Sothys gelaatsbehandelingen:

Bij de gelaatsbehandelingen starten we de 1e keer met een uitgebreide intake. Altijd starten onze behandelingen met een korte rugmassage en voeren wij de gehele behandeling uit volgens de Digi-Esthetique TM en Specificatie movements voor het beste resultaat.

 

DETOX ENERGIE™ Intensieve Behandeling : €90.

Voor nieuwe energie, bescherming tegen vervuiling, herstel huid microbioom, alle huidtypes.

TEVREDENHEID NA DE 1E BEHANDELING*: 100%: DE HUID IS OPGELADEN MET NIEUWE ENERGIE. DE TEINT IS STRALEND EN OOGT “ONTVUILD”.VERTIENVOUDIGDE RESULTATEN NA EEN KUUR VAN 3 BEHANDELINGEN: 100%: HET IS ALSOF DE HUID MEER ZUURSTOF HEEFT EN BETER KAN ADEMEN. DE HUID IS BETER BESTAND TEGEN VERMOEIDHEID EN VERVUILING.

 

BESCHRIJVING VAN DE BEHANDELING

Een behandeling van 1.15 uur om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering. in het hart van de intensieve behandeling een exclusief trio bestanddelen vlierbes-eleutherococcus-peptiden* voor een bescherming tegen vervuiling/ ontgiftend / energie. *Behalve in de Solution révélatrice (alleen extract van biologische vlierbessen).

INGREDIËNTS

 • Ontgiftende peptiden
 • Extract van de wortel van biologische energie gevende eleutherococcus
 • Extract van biologische vlierbessen - Gedeponeerd patent FR 18 53898

Actieve ingrediënten bekijken 

Met biologisch vlierbessenextract - Patent FR 18 53898 
100% tevredenheid vanaf de 1e behandeling*: de huid is opgeladen met energie. 
De teint is stralend, alsof ze gereinigd is.  
* % tevreden na één Detox energie Intensieve Behandeling™ en één week gebruik van het Energizerend Serum 's morgens en 's avonds of na een kuur van 3 Detox energie Intensieve Behandelingen.
Test uitgevoerd bij 28 personen (21 vrouwen + 7 mannen).
 

Hydra 4: De intensieve hydratatie behandeling : €85.

Super hydratatie! Filler zonder spuiten! Herstellen, heractiveren en regenereren.


Een opgevulde huid, zichtbaar jonger: - Na 1 verzorging: tot +71% hydratatie* - Na 3 verzorgingen: hydratatie pro jeugd 100% tevredenheid**
*Metingen via corneometrie, gemiddelde bij 5 personen. Gemiddeld op een totaal panel van 14 personen : +39%.
**Zelfevaluatie bij 15 personen.
Hydra Hyaluronic Acid 4 Intensief Hydraterende Behandeling. Viervoudig hyluronzuur!
Deze hoogwaardige behandeling combineert 4 bronnen van hyaluronzuur met 2 gepatenteerde actieve ingrediënten van Sothys Advanced Research: extract van boletus 1055 (octrooi nr. 1055097) en biologische lijsterbespeptiden (octrooi nr. 2106025).
+53% hydratatie**

BESCHRIJVING VAN DE BEHANDELING

Een perfecte mix van techniciteit en sensorialiteit. Deze verzorging combineert ultracomfortabele structuren met hoogperformante actieve stoffen om de huid onder te dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie te bezorgen.

INGREDIËNTS

 • Boleetextract 1055
 • LMG hyaluronzuur + structuurherstellende actieve bestanddelen

Actieve ingrediënten bekijken 

**Experimentele evaluatie bij 20 personen na een kuur van 3 behandelingen.
 

Intensieve behandeling voor jeugdige uitstraling Jeunesse : €95.

Intensieve jeugdbehandeling

Nog een week na het einde van de kuur van 3 behandelingen: tot 6 jaar gewonnen!* REACTIE "Ik adviseer deze behandeling omdat hij niet alleen doeltreffend is meteen erna, maar vooral ook op lange termijn."*Tests uitgevoerd op 36 personen. Kuur van 3 verjongende Intensieve Instituutbehandelingen. Zelfevaluatie uitgevoerd 1 week na een kuur van 3 behandelingen: tot -6,2 jaar = gemiddelde van de 12 beste resultaten. Gemiddelde over totale populatie = -3,9 jaar.

SSP3. TRI-COMPLEX ™ SAFFRAAN-SOFORA-PEPTIDE

Combinatie van saffraan en sofora met peptiden van de laatste generatie. Ze laten het de huid toe te strijden tegen oxidatieve stress en de tekenen van chronologische veroudering te overwinnen. * In gescheiden vorm in de intensieve behandeling. Behalve Sérums jeunesse.

ßP3. TRI-COMPLEX ™ Saffraan-sofora-peptiden.

50% meer stevigheid na 3 behandelingen!
***Rating van de verbetering van de stevigheid van hun huid, beoordeeld door mensen die de behandeling hebben ondergaan. Gemiddelde berekend op basis van de score vóór de behandeling en na 3 behandelingen.
 
Soin professionnel apaisant à l’Eau Thermale Spa™:  €65
Voor zeer gevoelige huiden, zijde zacht! Herstel en barrière.
 
 • VOORDELEN Een comfortabelere en meer gekalmeerde huid in minder dan 1u in de cabine. Vermindering van 25% van de gevoeligheid van de huid (bewezen via stinging-test)*.
  *Test bij 20 personen na 1 verzorging.
 • HUIDTYPEN Alle huidtype, de meest gevoelige.

 

BESCHRIJVING VAN DE BEHANDELING

Sothys herinterpreteert de verzorging vanuit de bron met de Kalmerende professionele verzorging met Thermaal Water Spa™. De ultrazachte texturen van deze verzorging werden geformuleerd om de gevoeligheid van elke huid te respecteren.

INGREDIËNTS

 • Spa™ Thermal Water
 • Levensbalsemblad extract

Actieve ingrediënten bekijken

 

 

U zult alleen dezelfde uitstekende resultaten boeken als u thuis de ondersteunende producten gebruikt. Kuurverband van minimaal 3 dezelfde behandelingen ( 1 per week) is aan te raden als u echte Huidverbetering wenst op lange termijn. Na de kuur kan uiteraard gewisseld worden van behandelingen en is een maandelijks onderhoud van een Sothys instituutbehandeling aan te bevelen.