Welkom!

Skins waxing voor alle soorten haren en huidtypes de passende wax behandeling! Geen geklieder en hars resten op de huid na de behandeling! Boek een kuur voor haarreductie, ideaal tijdens de zomermaanden tussen laserontharing door. Toch ook glad in de zomer🤩 als extra service kunt u de Photonlife behandeling gratis ervaren bij de kuur.

Wat is Braziliaans waxen?
Dit is een techniek die in Brazilië is ontwikkeld en die wereldwijd steeds populairder wordt. Het staat bekend in ons land als de manier om gevoelige zones te waxen en wordt wereldwijd en met name door alle Braziliaanse vrouwen om praktische redenen gebruikt voor het hele lichaam. Zij brengen dan ook 8 maanden per jaar buiten of op het strand door. Vanuit Brazilië is deze techniek verspreid over de hele wereld. Eerst is vanuit Manhattan de populariteit naar de filmindustrie overgewaaid. Ontharen is daar een vast onderdeel van het leven en deze unieke manier van waxen is dan ook in hun ontharingsroutine opgenomen. In heel korte tijd is het door heel de VS en vervolgens in Europa erg populair geworden.
SKIN’S
De SKIN’S methode is revolutionair ten opzichte van bestaande waxtechnieken door een effectieve, niet-traumatische en extreem snelle behandeling. De methode is eenvoudig en efficiënt voor de schoonheidsspecialist die het uitvoert, maar ook comfortabel, snel en aangenaam voor de cliënt die het ondergaat. De techniek is gebaseerd op toepassing met een lage temperatuur die haren zacht en diep uittrekken, waardoor deze extreem effectief is op kort haar (groeifase) en bijna pijnvrij. Dit innovatieve systeem geeft geen trauma’s aan de huid, wel aan de haarmatrix zodat geleidelijk de diameter en het aantal haren in het behandelde gebied verminderen. De wax omhult het haar maar hecht niet aan de huid zoals bij traditionele waxmethoden. Het gebruik van het systeem op een regelmatige basis verlengt de periode tussen het waxen en geeft langdurig resultaat.